Zuidbaan

Informatie rondom de zomerperiode

Nieuwsbericht
2024-07-05 11:10

Op de informatieavond van 4 april hebben we aangegeven dat wanneer er voortgang zou zijn we de volgende informatieavond gaan organiseren rond de zomerperiode.
Op dit moment is het zo dat er weinig nieuwe informatie te delen is sinds de laatste informatieavond, en we gaan daarom vooralsnog geen nieuwe informatieavond organiseren.

zb-overzicht-depot.jpg


De stand van zaken is momenteel:

  • We zijn de vergunningaanvraag voor de Landmark nog aan het aanvullen met informatie uit diverse onderzoeken, hiervoor hebben we sowieso tot medio oktober;
  • Na de vakantie gaan we het terrein voor het Zonnepark al gedeeltelijk bouwrijp maken;
  • Het laatste deel van de werkzaamheden met staalslakken wordt voor de bouwvak uitgevoerd; hiermee komen alle staalslakken op het depot binnen de ringsloot te liggen. De overige percelen (buiten de ringsloot) worden aangevuld en voorbereid op verdere werkzaamheden;
  • De komende periode blijft u daarom werkzaamheden zien met kranen en transportbewegingen, om stofvorming tegen te gaan rijden wij met een waterwagen om het materiaal nat te houden.



We blijven natuurlijk bereikbaar voor u via de contactpagina van deze website en willen u bij deze alvast een prettige zomerperiode toewensen.